مهرگون

تنها وبسایت آموزشی استاد خدیجه احمدی

چرا شکست می خوریم ؟ + 5 دلیل مهم عدم موفقیت در زندگی

چرا شکست میخوریم؟

میل به موفقیت در همه ی افراد وجود دارد و هرفردی با قدم گذاشتن در مسیر موفقیت ممکن است شکست بخورد من خدیجه احمدی هستم، از مهرگون. مدرس عزت نفس و اعتماد بنفس در این مقاله قرار است بدانیم چرا شکست می خوریم و5 دلیل مهم عدم موفقیت در زندگی را به شما عزیزان بازگو کنم تا بتوانید در مسیر موفقیت از این پیش راهنمایی ها استفاده کرده و طعم خوش موفقیت را در زندگی بچشید .

چرا شکست می خوریم ؟

باید بگویم چرا شکست نخوریم ؟ بله درست است , شکست خوردن را باید تقدیر کرد نه نکوهش …
اگر شکستی نباشد چطور موفق شویم ؟ بهتر است سرگذشت افراد موفق در جهان را مطالعه کنیم تا بدانیم انها چند بار شکست خورده اند و با چه چالش هایی مواجه بوده اند .در واقع شکست خوردن است که با خود درس های مهمی را به ما می دهد و در دل هر شکست می توان درس های زیادی گرفت که از انها بعنوان سوخت به سمت موفقیت می توان استفاده کرد .
در شکست های زندگی, ما با یک اتفاق به ظاهر بد مواجه می شویم که در حقیقت در باطن ان گنجینه های بسیاری وجود دارد .اما این گنجینه ها را تنها کسانی به دست می اورند که اگاه باشند و بدانند نباید خود را ببازند و از تلاش دست بردارند .

می خواهم کمی به این سوالات فکر کنید

چرا شکست میخوریم

شکست های انیشتین

ایا انیشتن برای بار اول توانست برق را اختراع کند ؟
ایا او خسته نمی شد ؟
ایا امکانات و شرایط طبق خواسته هایش بود ؟
قطعا نه , او با هر شکست میدانست یک قدم به سمت موفقیت نزدیک تر است و همه ی سعی خود را بر این می گذاشت که از اشتباهات درس بگیرد تا در مرحله ی بعد تکرار نشوند .
مداومت و استمرار در این مسیر خستگی ناپذیر می شد زیرا او خود را برای موفقیت از پیش اماده کرده بود و با وجود کمبود امکانات توانست دست به اختراع بزرگی بزند .

همانطور که قبل تر گفتم ما هم باید از شکست به منزله ی سوخت مورد نیازمان به سمت موفقیت استفاده کنیم و برای اینکه از انگیزه و انرژی نمانیم در هر حیطه ای هستیم از یک یا چند الگوی موفق پیروی کنیم و انها را سرلوحه ی کارهای مان قرار دهیم .

5 دلیل مهم که باعث عدم موفقیت در زندگی می شود

دلایل شکست خوردن

دلایل شکست خوردن

1) کمبود عزت نفس

افرادی که عزت نفس پایینی دارند خود را کوچک می بینند چالش ها و شکست های زندگی را بزرگ تر از خود میدانند و زود جا می زنند این درحالیست که افراد با عزت نفس بالا همواره خود را باارزش تر از عوامل بیرونی مثل شکست می دانند و با همه ی چالش هایی که پشت سرگذاشته اند نیز خود را دوست دارند و به خود احترام می گذارند .
این افراد شکست را طوری تلقی می کنند که دست از تلاش بردارندپس مدام تلاش می کنند و راههای بیشتری را امتحان می کنند .

حقیقت این است که شاید نتیجه ی تلاش های تان مثبت نباشد ولی این را بدانید شما یک قدم از کسی که هنوز شروع نکرده جلوتر هستید .به خود برچسب منفی نزنید و به افکار مزاحم ذهن تان بی اهمیت باشید تنها راه را موفق شدن بدانید و به فکر قدم بعدی باشید .

2) عدم استمرارو مداومت درکار

همه ی ما کارهای نصفه و نیمه ای داریم که شروع انها با شوروهیجان زیادی همراه بوده است اما در میانه ی راه رها شده اند. تنها دلیل ان نیز عدم مداومت و استمرار در کار است. بیشتر افراد از تخصص و دانش خوبی بهره مند هستند اما به دلیل نداشتن پشتکار یا مدامت درکار نمی توانند دستاوردهای زیادی در زندگی داشته باشند و شکست میخورند .
با این اوصاف اگر با دقت بیشتری دلایل شکست را بررسی کنیم متوجه مواردی می شویم که می توانیم ان را اصلاح کرده و در جهت رشد از ان بهره بگیریم .
مداومت واستمرار در کار یکی از مهم ترین فاکتورهای موفقیت به حساب می اید .هرروز زمانی هرچندکوتاه را صرف تمرکز روی قدم های بعدی خود کنید .

3) با اراده ومصمم نیستند

برخی افراد در تصمیم گیری های خود مصمم و بااراده نیستند این افراد حزب باد هستند و به هرطرفی که دیگران نظر دادند حرکت می کنند .با مخالفت یک نفر ممکن است دست از تلاش بردارند و روی تصمیم خود پایبندی نشان نمی دهند .قاطعیت و شجاعت کافی ندارند وهمواره کارهای زیادی را نیمه کاره رها می کنند .
این افراد باید بنشینند و فکر کنند ایا تصمیم های دیگران در زندگی شان نتیجه ی پرسود داشته است ؟ ایا ان افراد هم اکنون نقشی در زندگی شان دارد ؟ حقیقت این است که این افراد به دلیل پایین بودن عزت نفس نمی توانند درست تصمیم بگیرند و روی تصمیمات خود پایبند باشند و عملا فرمان زندگی شان به دست دیگران است .
اینکه بخواهیم ازدیگران در مسیر موفقیت و رشد خود مشاوره و راهنمایی بگیریم اصلا بد نیست حرف من با کسانی است که مسئولیت تصمیم گیری های زندگی خود را به دیگر افراد داده است و در این صورت است که قطعا شکست را تجربه می کنند .
بهتر است از دیگران کمک بخواهیم به ما راهنمایی و مشاوره دهند ولی در نهایت خودمان تصمیم گیرنده باشیم .

4) خود را مورد ارزیابی قرار نمی دهد

یکی از دلایلی که افراد مدام شکست می خورند این است که وقتی تجربه ی تلخی را پشت سر می گذارند دلایل ان را بررسی نمی کنند و درس نمی گیرند درحالیکه با هر ناکامی و شکست فرد باید خود را مورد ارزیابی قرار دهد .
و ازخود سوال کند چه هدفی داشته و حالا به چه دلیل شکست خورده است ؟ بهترین کسی که می تواند به فریاد ما برسد خودمان هستیم اگر کمی عمیق تر به مساله نگاه کنیم و موشکافانه ان را بررسی کنیم قطعا به پاسخ صحیحی می رسیم .و سپس همت را در جهت تلاش های بیشتر برای کسب موفقیت ها به کار ببندیم و پس از رفع موانع گذشته وارزیابی دقیق خود اقدامات موثرتری داشته باشیم .

5) نداشتن برنامه ریزی منسجم و نظم شخصی

نظم و انظباط شخصی مستلزم برنامه ریزی منسجم است و کسانی که درزندگی خود نظم ندارند نشان دهنده ی این است که از ذهن اشفته و پریشانی برخورداند زیرا ذهن پریشان خود را با بی نظمی و نداشتن دیسیپلین نشان می دهد .اگرنظم و انظباط شخصی ندارید و برنامه ریزی منسجمی برای اقدامات و ابعاد مختلف زندگی تان ندارید شما با یک شکست ازهم می پاشید و به این ترتیب زندگی تان به سمت بی نظمی بیشتری سوق پیدا می کند .بهتر است با یک برنامه ریزی صحیح روند زندگی تان را تغییر دهید و باهربار تیک زدن کارهایتان در دفتر حس خوبی به خود منتقل کنید و کیلوترها از شکست دورتر شوید

سخن نهایی

هرشکست مقدمه یپیروزی است و شما باید با باور قلبی نسبت به خودتان از شکست نترسید و دل ترس های خود جوانه ی موفقیت بکارید ان وقت است که احساس لیاقت بیشتری به زندگی دارید و هرشکست را به منزله ی کشف قدرت بزرگ درونی تان می دانید و در پی ان تلاش می کنید .
در این مقاله توانستیم علل ناکامی در موفقیت ها را بررسی کنیم ودر اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بتوانید با اگاه شدن به انها برای رشد خودتان استفاده کنید .

خدیجه احمدی وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید